Utbildning

Vi kan erbjuda utbildning inom akutsjukvård där rubbningar inom respirations- och cirkulationsfysiologi, samt vätskebalans förklaras på ett enkelt och lättfattat sätt. Det är ofta rubbningar i dessa system som avgör hur utgången blir för patienten. Centralt problem i detta är oxygentillförselrubbningar, eftersom detta nästan alltid är den första konsekvensen av förändringar i dessa vitala system.

Tonvikten i våra kurser är lagd på att steg för steg med hjälp av enkla bilder och vardagliga jämförelser, där all onödig detaljkunskap är borttagen, bygga upp en förståelse för hur dessa mekanismer fungerar. Metoden att inte använda sig av allt för stora grupper, ca 10 deltgare/grupp, och genom konsekvent repitition har dessa kuser hittills haft goda resultat.

Kursmaterialet är specialskrivet för att täcka dessa behov och skrivna så att kursdeltagaren skall orka att läsa igenom dem på någon timma. Detta är viktigt eftersom vi är övertygade om att frekvent repetition är ett av de bästa sätten att inte bara behålla tillägnad kunskap utan även öka förståelsen.

MEDIMAC-filosofin är inte att bara sälja lärarhandledd undervisning och kursmaterial utan att sälja ett resultat. Detta innebär att vi garanterar att kursdeltagarna skall ha en viss mängd av kunskap och inte minst förståelse, för exempelvis grundläggande fysiologi då de har genomgått MEDIMAC-utbildning.

Skräddarsydd utbildning?

Har Du behov av specialanpassad utbildning?

Kontakta oss gärna för närmare information.